Hozzászólások

A rajzot a 8 éves, termékünkért lelkesen rajongó Kürti Lora készítette.

"Az Organic Green Gold élő algaalapú tápoldatot másfél éve használjuk. A tápoldatot a növényekre permetezve alkalmaztuk. A növények sokkal erősebbek, fejlettebbek, ellenállóbbak az időjárással, a kártevőkkel és minden egyéb betegséggel szemben. A dísznövényeink egészséges levelei, színe, virágai a tápoldat használatának eredménye."

Magyarok Nagyasszonya, Ferences Rendház, Budapest

"Megpróbálom összegezni a tapasztalataimat és véleményemet az Önök által készített és forgalmazott alga alapú tápoldatról. Két éve használom a készítményt a villányi borvidéken lévő szőlőmben. Az ültetvény kék (oportó), csemege- és fehér borszőlőből áll (olaszrizling, zenit, irsai, stb.), tehát sok fajta és más tenyészidejű egyedből áll. A szert előírás szerint alkalmaztam, 4 esetben a növényvédő szerekkel együtt, motoros permetezőgéppel juttattam ki a növényre.

Tapasztalatok: Semmilyen káros hatást nem tapasztaltam. Egész évben csak 5 alkalommal permeteztem, szemben az átlag 7-8 permetezéssel. Beteg fürtöt nem, beteg szemet is csak elvétve találtam. A fehér szőlő cukorfoka jobb volt a többéves átlagnál, emellett rekordtermést takarítottunk be mindkét évben az idei aszályos év ellenére is.

Az oportónál kicsit más volt a helyzet, a cukorfok ugyan nem érte el a tavalyit, viszont a termés 30%-kal magasabb volt az előző évhez képest. Ez szakmai hiba következménye, túlságosan megterheltük a tőkéket.

Összegezve: Az Önök által forgalmazott tápoldattal kezelt szőlő úgy mennyiségben, mint minőségben túlszárnyalja a várakozásunkat. A környező ültetvényeknél jóval jobb termést takarítottunk be a kevesebb permetezés ellenére is. Nem használunk sem szerves-, sem műtrágyát.

Érdekességként említem, hogy egy szomszédomtól kapott paradicsompalántát elültettem, majd meglocsoltam a tápoldattal. Amikor pár hét múlva meglátogatott a szomszédom, tátva maradt a szája a paradicsom megtekintésekor, tehát a szer minden várakozást felülmúlt."

Tasi Sándor, Harkány

"A Göngyössolymos külterület 0170/186 hrsz-ú, Irsai Olivér 1 ha területű szőlőültetvényünkön az idén kezdtük el alkalmazni az Önök által gyártott alga alapú tápoldat.

A permetezési körökben, 3x8 liter mennyiséggel alkalmaztuk a terméküket az előírás szerint, növényvédő szerrel keverve, axiálventilátoros géppel kijuttatva.

A szüretelés során megdöbbenve tapasztaltuk, hogy a termés 25-30%-kal több, mint az elmúlt években, ráadásul a cukorfok is jobb lett 2 fokkal, pedig viszonylag korán szüreteltünk. A termékkel nagyon elégedettek vagyunk, és szeretnénk a jövőben is használni, és akár nagyobb területen alkalmazni."

Kerek Ákos, Első Magyar Polgári Pincészet Szövetkezet, Gyöngyössolymos

Kerek Ákos, Első Magyar Polgári Pincészet Szövetkezet, Gyöngyössolymos

„Idén került először a kezembe az OGG. Kismamaként gyesen vagyok, és mivel igen tevékeny ember vagyok, hobbiból kertészkedem is. Kertünk 6000 nm, tehát nem unatkozom.

Először 2009. januárban próbáltam ki a terméket, egy hónap elteltével a fikuszaim „megbolondultak”, a kaktuszaim elkezdtek virágot-virágra hozni. Kedvet kaptam, és tavasztól a kertben is elkezdtem használni. A muskátlik például sosem voltak ilyen dúsak, gyönyörűek, és annyira megerősödtek, hogy könnyen át tudtam teleltetni őket, így jövőre is egészségesek, szépek maradnak. A gyümölcsfáinkon semmilyen más vegyszert nem alkalmaztam, mégis szép egészséges almák teremtek. A kertünk egy része lucernával lett bevetve, amely permetezés után 2 héttel gyönyörűen megindult. Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a termékkel, már édesanyám is elkezdte használni miután meglátta a növényeimet. A baráti körömben is jó szívvel ajánlom. Kedvező, hogy viszonylag kevés mennyiség elegendő 1-1 alkalomra, hiszen 3%-os oldatként használom, heti 1 alkalommal öntözve és permetezve. Egészen biztos vagyok benne, hogy a jövőben is alkalmazni fogom és bátran fogom ajánlani másoknak.”

Buzás-Kontos Eszter, hobbikertész, Abasár

"Idén tavasszal kezdtem a kertemben használni az O.G.G-t, és már ez alatt az 1 év alatt is nagy változást figyeltem meg növényeimen az előző évhez képest. Leginkább a paradicsomon és a szőlőn volt megfigyelhető a hatás: a paradicsomon rekordmennyiség termett, a szőlőről pedig még zölden nagyon sok fürtöt le kellett szedni, mert nem fértek el egymástól. A virágoskertben is nagy csodát tett, a növények dúsan virágoztak, és egész őszig egészségesek maradtak. Az évben mindösszesen háromszor permeteztem, és ez vezetett ilyen eredményhez. Az ismerőseim is csodájára jártak a kertnek, és kérdezték, mi a titka?"

Telek Gabriella, hobbikertész, Fót

"2009 márciusától kezdtem kertemben használni a terméket. Hetente 1x használtam a dísznövényeimre és a virágzó növényeimre. Hatalmas változást figyeltem meg, hiszen a virágok óriási méretűre nőttek, folyamatosan virágoztak és sokkal ellenállóbbak lettek. Csodálattal tapasztalom, hogy a mocsári mályvám a megszokottnál dupla annyi ideig virágzott. A kertemben történt változás legfőbb bizonyítéka, hogy a helyi önkormányzattól elnyertem a "Virágos Ház" címet. A jövőben is nagy lelkesedéssel fogom használni a jól bevált terméket. A növényeimről készült fotók megtekinthetőek a Képgaléria/O.G.G-val kezelt dísznövények részben."

Bobál Bernadett, hobbikertész, Veresegyház

„Két éve használom a cég által előállított Organic Green Gold növénykondíciónálót, palántáim sokkal egészségesebbek, ellenállóbbak. Jobban bírják az átültetést, jobb a magkötődés, és 25-30%-kal több termés szedhető. Vevőim elégedettek, vevőköröm egyre szélesebb, szívesen vásárolnak tőlem palántát. A gondos palántanevelés mellett, a Organic Green Gold-nak is sokat köszönhetek.”

Fűrészné Madarász Judit, kertész, Pest megye

„Tapasztalatom, hogy szántóföldi kultúrák gyorsan meghálálják a Organic Green Gold-ot. Előnye, hogy gyors segítséget nyújt a növénynek azonnal felvehető tápanyagként. Kijuttatása nem jelent többletköltséget, mert bármilyen növényvédő szerrel keverhető.
Búzánál 12 liter O.G.G-vel, ugyanazt a sikér tartalmat értem el, mint 2q N műtrágya felhasználásával, ami jelentősen csökkentette a ráfordítási költségeimet, mert 12 l ebből az anyagból kevesebb, mint a műtrágya költsége. Így jelentős költségcsökkentő tényező, és 100%-ban környezetbarát.”

Fűrész Tibor, gazdálkodó, Pest megye

Termékajánló
O.G.G. 5% – szórófejes kiszerelésű 500 ml
O.G.G. 5% – szórófejes kiszerelésű 500 ml
O.G.G. koncentrátum – 1L
O.G.G. koncentrátum – 1L
O.G.G. koncentrátum – 5L
O.G.G. koncentrátum – 5L
www.organikusmegoldasok.hu