Hírek

A gyönyörű kert titka!

Az Organic Systems® csapatának filozófiája az egészségesebb környezet, a biodinamikus növénytermesztés lehetőségeinek megteremtése.

Az első termékünk, az Organic Green Gold (OGG) bio immunerősítő növényi tápoldat esetébenaz áttörést az élő alga alkalmazása jelenti, amely egyedülálló tápanyag-beépítési képességgel rendelkezik, és alkalmazása a földművelés gyakorlatilag minden területén ajánlott, a szántóföldi kultúráktól, a kerti növénytermesztésen, kertészkedésen át, egészen a dísznövény kultúráig.

A tápoldatban élő algák szaporodnak folyamatosan, amelyek növényi sejtként folyamatos anyagcserét végeznek, így a tápoldat tele van hasznos esszenciális aminosavval, vitaminokkal, klorofil α-val és β-val, valamint olyan polimer kötésű anyagokkal, amelyekre csak a növényi sejtek képesek, tehát a növények nagyon gyorsan azonnal hasznosítható kész növényi tápanyaghoz jutnak. Az OGG a kiskertekben is csodákra képes, és mindösszesen havonta 2-3 alkalommal szükséges 5%-os oldattal a növényeket lepermetezni. Tavasztól-őszig nagy segítség mind a gyep, mind a cserjék, az örökzöldek gondozásában. A növények a kezelések hatására szemmel láthatóan erősebbé, szebbé és egészségesebbé válnak, gyorsabban fejlődnek, a virágzó növények akár 20-30%-kal több virágot képesek hozni. A gyep kezelésénél kora tavasztól alkalmazva a bokrosodásra és a gyökérképződésre is pozitív hatást gyakorol, valamint jelentős talajjavító hatással bír. A kerti gyümölcsfák, zöldséges kertek esetében is látványosan kifejti immunerősítő hatását, így a veteményesben egész sokáig élvezhetjük a friss, vegyszermentes paprikát, paradicsomot, uborkát, tökfélét, zellert, fűszernövényeket stb. Kertjeinkben nagyon fontos tényező, hogy a termék 0 napos várakozási idejű, 100%-ban biotermék, így emberre, állatra egyaránt ártalmatlan, akár a permetezések után azonnal nyugodtan fogyasztható a leszedett zöldség vagy gyümölcs.

Veranda Magazin, 2013 májusi szám

2013. május 08.
Termékajánló
O.G.G. 5% – szórófejes kiszerelésű 500 ml
O.G.G. 5% – szórófejes kiszerelésű 500 ml
O.G.G. koncentrátum – 1L
O.G.G. koncentrátum – 1L
O.G.G. koncentrátum – 5L
O.G.G. koncentrátum – 5L
www.organikusmegoldasok.hu