Cégbemutató

Az Organic Systems csapatának filozófiája az egészségesebb környezet, a biodinamikus növénytermesztés lehetőségeinek megteremtése, de nem csak elméletben, nem csak szavakban, hanem a gyakorlatban is. A biztonságosabb élelmiszerek előállítása és a Pedoszféra védelmének érdekében együttműködünk több nemzet Mezőgazdasági Egyetemével, kutatókkal, biogazdálkodást folytatókkal.

A XX. századi mezőgazdasági politika az ipari jellegű termelést tolta előtérbe: az elmúlt  évtizedekben kizárólag a tápanyag visszapótlására hagyatkoztak, figyelmen kívül hagyva azt, hogy a sikeres növénytermesztéshez számos meghatározó jellegű mikroorganizmus is szükséges. Az ipari jellegű termelés, a szervetlen összetevők mellékhatásai, a növényvédő szerek mind a művelt talajréteg mikroorganizmusait pusztítják. Pontosan azokat az élőlényeket, amelyeknek a talaj beéredése és termőképességének megőrzése köszönhető.

Fel kell tehát tennünk a kérdést: hogyan őrizheti meg földje termőképességét a gondos gazda? A helyes válasz, hogy környezettudatosan gondolkodik és gazdálkodik:

  • Nem elég, ha szakszerűen, kellő időben végzi el a talaj előkészítését,
  • Nem elég, ha vigyáz a talaj szerkezetének megóvására,
  • Nem elég, ha pótolja a talaj humusz- és szervesanyag-tartalmát, mert a talaj élő faunája nélkül a kijuttatott anyagokat semmi sem fogja feldolgozni!

Termékajánló
O.G.G. 5% – szórófejes kiszerelésű 500 ml
O.G.G. 5% – szórófejes kiszerelésű 500 ml
O.G.G. koncentrátum – 1L
O.G.G. koncentrátum – 1L
O.G.G. koncentrátum – 5L
O.G.G. koncentrátum – 5L
www.organikusmegoldasok.hu